Automatizari porti - Porti automate

Automatizari porti si garaj  Contine 25 produse.

Subcategorii

  pe pagina
  Se afiseaza 1-15 din 25 articole
  Se afiseaza 1-15 din 25 articole

  Automatizari porti electromecanice si actionari pentru porti automate de acces autovehicule sau pentru pietoni, cu deschidere de până la 8 metri. Foaia de poarta poate fi una singura sau poarta dubla batanta, cu deschidere spre interior sau spre exterior, in functie de cerintele portilor ce urmeaza sa fie automatizate. Pentru porti culisante sunt disponibile sisteme de glisare cu sina la sol de format U sau V dar si optiunea de poarta autoportnata care culiseaza pe desupra  solului. Automatizari porti proiectate pentru porti batante de pana la 7 metri pe foaie si deschideri mai mari pentru automatizari culisante.
   
  Automatizari de porti cu un aspect estetic si design modern, dar si cu functii avansate de automatizare, sistemele oferite sunt si sigure. Portile automate au carcateristici de protectie antistrivire impuse de normele CE in vigoare, protectie ce este dublata de fotocelule sau bariere sensibile. Acolo unde portile sau usile de garaj sunt accesate de un numar mare de utilizatori este necesara functia de protectie pentru actionarea accidentala din telecomanda sau modul GSM de inchidere sau deschidere.   
  Automatizari de deschidere a portilor cu brat articulat sunt destinate sprea utilizarea la porti cu stalpi mari unde adancimea spre balama este mai mare de 15 cm.