Bucla inductiva bariere

Bucla inductiva bariere

Bucla inductiva


Una dintre cele mai importante componente ale sistemului de control al accesului întregului vehicul este detectorul inductiv de buclă. Detectoarele de buclă sunt utilizate pentru a identifica prezența vehiculelor prin intermediul unei bucșe inductive îngropate sub drum.

Putem oferi atât detectori de buclă cu un singur canal pentru controlul simplu al barieră, cât și detectoare de buclă cu două sau mai multe canale pentru a identifica prezența vehiculelor prin intermediul a două bucle inductive independente. Detectorii cu buclă unică și duală sunt disponibili în format în cutie și în cartelă.

Detectorii cu buclă duală pot gestiona atât declanșarea barieră, cât și siguranța prin stabilirea unui canal pentru detecția impulsurilor, iar celălalt pentru detectarea prezenței. Alternativ, ele pot fi setate în modul logic A-B unde progresul vehiculului în două bucle poate fi monitorizat și analizat pentru a determina direcția acestuia. Acest lucru poate fi folosit pentru detectarea "modului greșit" sau a numărării capacității atunci când este utilizat cu un contor de capacitate.

Acești detectori de buclă pe bază de microprocesor beneficiază de un filtru de detecție pentru ecranarea intrărilor nedorite și a unui indicator de frecvență.

Lasă un răspuns/intrebare

Sunt necesare toate campurile

Nume:
e-Mail (nu se publica)
Comentariu:
Scrie codul din imagine