Ce să stim despre sistemele de supraveghere video?

Fiecare tip de cameră de supraveghere are o utilizare, astfel încât să puteți selecta stilul care vă asigură cea mai bună locație. Paginile de mai jos vă vor ajuta să înțelegeți diferitele tipuri de camere de la carcase în condiții de siguranță în aer în camere PTZ și explică punctele forte și cele mai bune utilizări.

Ce să căutați în sistemele de supraveghere video?
Când sunteți în căutarea unui sistem de securitate video, totul depinde de nevoile dvs. de securitate. Dacă sunteți proprietar de magazin, ați putea dori camere de bază de interior cub, împreună cu un NVR plug-and-play pentru a înregistra, vizualiza și gestiona videoclipul. Dacă sunteți proprietar de case, ați putea căuta unul dintre sistemele noastre de camere de securitate de la domiciliu, care au patru camere de tip bullet pentru a vă asigura perimetrul proprietății. Pentru a răspunde la întrebare, doriți să selectați sistemele de supraveghere video care pot face față cerințelor operațiunii dvs. de securitate. Poate că sunteți în căutare de camere de interior și de exterior. DiViD Technology oferă sisteme de supraveghere video care includ camere de interior și de exterior, deopotrivă pentru a vă proteja interiorul și exteriorul casei sau afacerii dumneavoastră. De asemenea, rețineți că este important să selectați un sistem care să conțină toate echipamentele necesare de care aveți nevoie, cum ar fi un comutator PoE, cablare Cat5e sau NVR. Din nou, fiecare sistem poate fi personalizat dacă este necesar.

Ce include un sistem de supraveghere video?
DiViD Technology oferă o gamă largă de sisteme de camere de supraveghere interioară, în aer liber, fără fir, în interior și în aer liber și de zi / noapte, care sunt pline de tehnologia superioară și de analizele video de ultimă oră care vor depăși cu mult așteptările. Multe dintre sistemele noastre de camere de supraveghere IP sunt dotate cu cablare Cat5e, un comutator PoE, NVR-uri și / sau un injector PoE pentru a vă aduce sistemul în funcțiune în momentul în care ajunge la ușă. Merită remarcat faptul că DiViD Technology va elimina cu fericire sau va adăuga echipament sau camere video în sistemul de securitate video pentru a vă asigura că proprietatea dvs. este protejată în totalitate. Considerăm că personalizarea este esențială pentru menținerea satisfacției clienților noștri, mai ales atunci când vine vorba despre sistemele de supraveghere video.

Cum aleg un sistem de securitate video?
În primul rând, căutați selecția noastră extinsă de sisteme de securitate 4 și 8 în magazinul nostru online pentru a înțelege diferitele tipuri de camere și produse care sunt incluse în fiecare dintre ele. Apoi, asigurați-vă că sistemul care vă interesează este compatibil cu nevoile dvs. Atunci când alegeți sistemele corecte de securitate IP, este imperativ să vă gândiți la scalabilitate și la flexibilitate. Sistemele sunt excelente deoarece puteți adăuga la numărul de camere oricând datorită adăugării unui NVR care este inclus în toate. De asemenea, trebuie să țineți cont de caracteristicile cele mai importante ale camerei dvs., cum ar fi camerele de protecție împotriva vandalismului, camerele de filmat în aer liber, HDTV, rezoluția megapixelului, detectarea mișcării, detectarea tamperului și alte componente cheie care, atunci când se îmbină împreună, este ușor de descifrat. De asemenea, estetica este importantă pentru dvs.? Sistemele noastre de supraveghere video sunt compuse din unele dintre cele mai inteligente concepute cupole, gloante și camere cubice pentru a vă satisface preferințele de decorare.

Care sunt avantajele achiziționării unui sistem de supraveghere video?
Există mai multe avantaje pentru a investi în sistemele de camere de supraveghere în comparație cu achiziționarea unei camere la un moment dat, mai ales dacă sunteți o afacere tot mai mare sau aveți o cantitate mare de bunuri de acoperit. Deoarece acestea sunt scalabile, puteți adăuga la numărul de camere IP oricând NVR cu licențe noi pentru camere. Sunt, de asemenea, foarte favorabile, deoarece sunt rentabile pe termen lung; camerele de securitate vă împiedică să achiziționați fiecare produs individual. Nu puteți cumpăra întotdeauna doar o cameră IP; aveți nevoie de alte echipamente cruciale pentru ao instala, ceea ce este adesea ignorat de mulți utilizatori.

DiViD Technology vă poate ajuta
Echipa DiViD Technology, formată din tehnicieni de rețea și reprezentanți de vânzări cu experiență, cu experiență în domeniul rețelelor, sunt bine cunoscuți în sistemele de camere de securitate IP. Sunați sau contactați-ne prin trimiterea unui mesaj sau puteți cere să ne contactați pentru a afla mai multe despre sistemul potrivit pentru operațiunile dvs. de supraveghere. Vom analiza casa, afacerea sau organizația dvs. și vă vom ajuta să determinați cel mai bun sistem de supraveghere video posibil. Putem preconfigura sistemele noastre de supraveghere video pentru o instalare mai ușoară și, de asemenea, putem personaliza sistemele noastre de supraveghere pentru a satisface cerințele dumneavoastră în creștere în materie de securitate.

 

Comments

Leave your comment