Bariere automate

O vedere obișnuită în parcări, sisteme automate de bariere au un număr de beneficii care intră în joc oriunde sunt instalate. Limitarea accesului in parcari cu plata sau zone private cu acces limitat prin bariere automate Citiți mai departe pentru a descoperi avantajele oferite de aceste produse sofisticate.

Sistemele inteligente de transport vin în mai multe forme, de la soluții de control al traficului până la produse de întreținere și monitorizare a drumurilor. Printre sistemele cheie care funcționează în întreaga lume sunt barierele automate.

Probleme de securitate
Unul dintre principalele beneficii asociate sistemelor automate de barieră este rezultatele încercate și testate pe care le oferă în scopuri de securitate. În cazul în care accesul la orice zonă trebuie limitat pentru a menține oamenii și infrastructura în siguranță, o barieră automată este un produs ideal. Având în vedere că obligă orice persoană din vehicul să se oprească înainte de a intra sau de a ieși, verificările de securitate pot fi efectuate personal sau de la distanță prin CCTV.

Multe bariere sunt dotate cu echipamente care permit doar persoanelor care au un cod sau o carte de trecere să intre. Într-adevăr, vederea unei bariere automate este adesea suficientă pentru a se asigura că proprietatea nu este vizată de indivizi pentru furt, terorism sau pur comportament antisociale deoarece nu pot intra. Nu numai că barierele de acest tip mențin zonele de acces sigure, angajații și alte persoane autorizate care sunt permise printr-un sentiment real de securitate și siguranță.

 

Control de trafic
Sistemele automate de barieră sunt superbe, permitând controlul la distanță al traficului, o problemă deosebit de acută în momentele în care utilizarea pe șosea este ridicată. Dacă aveți nevoie să restrângeți numărul de autovehicule care se deplasează lent și vehiculele de mărfuri care trec printr-un punct de acces pe un drum major unde traficul curge rapid, de exemplu, atunci barierele care permit doar câtorva să se desfășoare la un moment dat pot fi de neprețuit.

În mod similar, dacă mai multe benzi de trafic trebuie să coboare într-un singur loc, probabil pentru a accesa un parc auto, atunci funcțiile de control al traficului de bariere oferă un nivel similar de ajutor. În esență, ele pot fi programate să funcționeze la unison, astfel încât numai un singur vehicul să poată trece printr-un moment, ajutând astfel la prevenirea coliziunilor. Acest tip de sistem de control poate fi adesea instalat alături de semafor, în funcție de cerințele exacte.

 

Controlul parcării
Așa cum sa menționat, sistemele automate de barieră restricționează accesul numai la persoanele autorizate care au un avantaj de securitate. Un alt avantaj al acestei abordări constă în faptul că barierele sunt capabile să împiedice accesul nejustificat al persoanelor care doresc să utilizeze spațiile de parcare fără a fi autorizate să facă acest lucru. Desigur, multe parcări publice necesită șoferii să "plătească și să afișeze", dar acest lucru este adesea abuzat de persoanele care "se aprind".

Odată cu adăugarea unui sistem automat de barieră, conducătorii auto care au folosit parcări private pentru propriile lor scopuri nu mai pot face acest lucru. În plus, persoanele autorizate pot găsi locuri de parcare mai ușor. Aceasta înseamnă că este evitată și cealaltă opțiune, aceea de a angaja însoțitorii de parcare care vor trebui să patruleze în mod regulat întreaga zonă de parcare. În cele din urmă, aceasta înseamnă eliminarea costurilor viitoare semnificative la un accident vascular cerebral.

 

Flexibilitate
Sistemele automate de barieră sunt extrem de versatile și pot fi programate astfel încât să se potrivească nevoilor individuale. Prin urmare, tot felul de proiecte pot beneficia de instalarea lor. Ele nu sunt doar pentru parcări publice, ci pot fi de folos proprietarilor privați și a întreprinderilor de multe feluri. O barieră automată ar putea fi folosită, de exemplu, pentru a permite accesul la o pistă sau la o cale de acces privată atunci când vehiculele sunt autorizate să treacă, dar care împiedică accesul neautorizat de la ceilalți. Drumurile private care ar trebui să aibă numai rezidenți capabili să intre și să părăsească pot beneficia în egală măsură de instalarea lor. Vizitatorii pot primi un cod de acces temporar, dacă este necesar.

Tehnologia de citire a plăcuței de identificare este un alt aspect-cheie. Dacă aveți un parc auto unde parcarea este gratuită pentru o perioadă limitată de timp, de exemplu, atunci posibilitatea de a citi numerele de înregistrare ca intrarea și ieșirea vehiculelor este esențială pentru gestionarea serviciului. Barierele automate fac ca automobilele să se oprească, astfel încât licențele lor să poată fi citite în mod corespunzător de această tehnologie și să împiedice șoferii să plece dacă au depășit bun venit. Ele pot fi, de asemenea, integrate pe deplin cu mașinile din parcare care plătesc și carduri de credit și numerar.

În cele din urmă, trebuie menționat faptul că barierele automate moderne pot fi integrate cu un sistem de flux de trafic care este perfect atunci când se instalează bariere în scopul siguranței. Acestea pot permite mai multor autoturisme să treacă în momente de trafic ușor și mai puține atunci când acest lucru poate fi nesigur. Toate sau unele dintre aceste tehnologii pot fi utilizate împreună pentru a oferi controlul final al accesului.

Comments

Leave your comment