Sisteme supraveghere video

Camerele de supraveghere vin intr-o mare varietate de tipuri astfel incat exista o camera pentru fiecare nevoie de supraveghere. În timp ce configurati un sistem de supraveghere, puteți alege tipul care satisface cel mai bine nevoile dvs., astfel încât să puteți obține calitatea și siguranța videoclipului dorit.

Camerele rezistente pentru exterior și împotriva vandalismului sunt proiectate să reziste la temperaturi extreme, zăpadă și ploaie și chiar daca se  încearcă să manipuleze sau să deterioreze camera. Vizionarea pe timp de noapte cu infrarosu și camerele termice permit înregistrarea clipurilor video în timpul nopții, când nu există lumină solară sau lumini de acoperiș, în timp ce camerele megapixel vă oferă videoclipuri video detaliate.

Cuvântul "camera" este adesea ignorat pentru că știm exact ce înseamnă, în timp ce cuvântul "sistem" poate părea un pic vag în definiția sa. Pur și simplu, sistemele de supraveghere sunt diferite de camerele de supraveghere în măsura în care acestea sunt pachete de securitate all-inclusive adaptate casei sau afacerii dvs.

Recent blog posts

Showing 1 - 1 of 1 item

Urmariti-ne pe Facebook